’Små sorte frø til pelsen’

Den 18 år gamle hoppe Jessica syntes, at hun var lidt for mat i pelsen. Jessica havde også selv løsningen på problemet. Nogle små sorte frø, som hun kan spise sammen med sit foder.

Susanne Carlsson syntes, at Jessica, som hun havde haft part på i en årrække var lidt trist i det. Hun fik fat i Malue Silke; en kvinde, der blandt andet tilbyder telepati til heste. Mens telepatien var i gang fik Malou et billede af nogle små sort frø. Fra sit arbejde som politibetjent er Susanne Carlsson trænet i at spørge ind. Var det måske hørfrø? Nej, sagde Jessica. Var det birkes? Nej, heller ikke.

Da sessionen var færdig måtte Susanne Carlsson tage hjem og lede efter de små sorte frø, der kunne give blank pels. Chia dukkede op, blev købt, og efter fem måneders brug kan Susanne Carlsson se en mærkbar forandring. Ikke kun på Jessicas pels, men også på hendes generelle velbefindende.

Ved en op følgende telepati session bekræftede Jessica da også – igen igennem mediet Malou Silke – at hun synes, at frøene var rigtig gode: De havde givet hende en blankere pels, hun syntes også at hendes mave var blevet bedre, og at hendes led var blevet mere bløde.

Marts 2017 og juni 2017

Jessica. 18 år gammel blandingshoppe. Bruges til let dressur og skovtur. Ejet af Ledøje-Smørum Rideskole med Susanne Carlsson som den faste part.